Info de Dailymotion: 6 Farligste Udfordringer TikTok

Article rédigé par ; Dailymotion.
Relayé sur maires-martinique.org le 30 août 2021 à 7h56:

« 

6 Farligste Udfordringer TikTok

https://art.tn/view/1945/da/6_farligste_udfordringer_tiktok/

I kølvandet på TikToks regeringstid som en af de mest indflydelsesrige sociale medier apps gør brugerne alt, hvad de kan, for at forsøge at udvikle deres platforme. Med millioner af videoer på TikTok deltager mange i risikable udfordringer for at få flere visninger.
Men nogle af disse udfordringer har omkranset sig ekstremt farlige, og nogle TikTok stjerner er endt på hospitalet.
Hold øje med de syv farligste TikTok udfordringer, der kan forårsage alvorlig skade. Prøv ikke disse udfordringer.

Tandarkivering udfordring
Dette er en udfordring, som brugerne arkivere deres tænder med en neglefil. Tandlæger og tandlæger måtte forklare, hvorfor teknikken var så farlig. De kan ødelægge brugerens tandemalje og undertiden beskadige tænderne på lang sigt.

Benadryl udfordring
Denne tendens kredser om teenagere udfordrer hinanden til at tage store doser af Benadryl, et antiallergisk lægemiddel, for at udløse hallucinationer. Selvom piller normalt kun gør dig søvnig, kan de være dødelige, når de tages i store nok doser. Denne tragiske prøvelse er yderst farlig og har resulteret i en teenagers død. US Food and Drug Administration advarer om, at for meget medicin kan føre til alvorlige hjerteproblemer, anfald, koma eller endda død.

Korn-udfordringen
Ud over potentielt at føre folk til kvælning, er kornudfordringen bare ubehagelig. Reglerne er ret enkle: brug en persons mund som en kornskål. Det er rigtigt, folk hældte mælk og korn i en anden persons mund, mens de lagde sig ned, og derefter brugte en ske til at spise den. Denne TikTok udfordring er endnu ikke fjernet fra programmet.

Outlet Udfordring
Selv om det ser ud til, at det ville være en no-brainer at afholde sig fra at sætte en leder i en stikkontakt, gjorde mange mennesker netop det med Outlet Challenge, som også er blevet omtalt som penny udfordring. Formålet med nævnte TikTok trend var at glide en krone bag en telefonoplader, der var delvist tilsluttet. Den resulterende gnist var „sjov“ af videoen, men det førte også til flere brande og kunne potentielt sætte hundredvis af menneskers liv i fare.

Kast det i luften
Til The Throw It in the Air/Concussion Challenge står en gruppe mennesker i en cirkel med hovedet bøjet ind for at danne en huddle. Gruppen smider derefter et objekt i luften, og ingen i cirklen får lov til at bevæge sig, indtil efter at objektet lander på nogen. Objektet, der kan variere fra en lille bold til større genstande, herunder en cykel rammer normalt en af de mennesker på hovedet eller halsen. Målet med udfordringen er at skabe hjernerystelse, hvilket virkelig er et skræmmende begreb.

Skullbreaker udfordring
Denne udfordring er blevet viral af alle de forkerte grunde. Det involverer tre personer, der står ved siden af hinanden i en kø. Når personen i midten hopper i luften, smider folkene på begge sider benene på den midterste person ud. Den farlige udfordring har ført til mange kranieskader, herunder brud og hjernerystelse.
Flere mennesker er blevet indlagt som følge heraf, mens nogle få mennesker faktisk er døde af udfordringen.

 »

Lien complémentaire: https://www.dailymotion.com/video/x83tucz


L’image présentée ici n’est pas exactement celle de l’article original car le site éditeur ne permet pas toujours de la charger dans son flux RSS.